Vin

Gentile

Domaine Gentile Rött vin AOC Patrimonio
100% Niellucciu.Detta är ett elegant och generöst vin med en kryddig karaktär, som med fördel kan lagras. Vinet har en intensiv färg och en kryddig frisk doft med inslag av mörka bär.Serveras till kryddiga mustiga maträtter men även till starkare ostar.För att beställa via Systembolaget, klicka här!
PageLines- gent_rott.jpg
Domaine Gentile Rosévin, AOC Patrimonio
Druvsort 100% Niellucciu.Detta är ett friskt och välbalanserat vin med en lätt kryddig karaktär. Vinet har en vackert laxrosa färg och en frisk och bärig doft. God bärig smak med pigg syra.Serveras till fisk, skaldjur pasta och sallader.Passar även att servera som en aperitif.
 PageLines- gent_rose.jpg
Domaine Gentile vitt vin, AOC Patrimonio
Druvsort 100% la Malvoisie.Detta är ett torrt och samtidigt fruktigt vin med en lyxig och elegant karaktär. Vinet har en vackert ljus grönskimrande färg och en frisk och elegant doft.Serveras till fisk, skaldjur pasta och sallader.
 PageLines- gent_vitt.jpg

Torraccia

Domaine de Torraccia  Rött vin AOC
Druvsorter Niellucciu 50%, Sciaccarellu 10%, Grenache 30%, Syrah 10%Ett kraftfullt vin, kryddigt och varmt med solmogen druvsötma. Har en kryddig karakteristisk doft från den Korsikanska Maquin.Passar till kraftiga kötträtter så som grytor, vildsvin och grillat, men även till starka ostar.För att beställa via Systembolaget, klicka här!
PageLines- torr_rott.jpg
Domaine de Torraccia  Rött vin AOC Réserve Oriu
Druvsorter Niellucciu 80%, Sciccarellu 20%Anses vara ett av Korsikas bästa röda viner. Vinet lagras två år ”sur lie” i tank innan buteljering och lagras därefter två år till. Fruktig och kryddig smak med stor doft av torkade frukter så som fikon och plommon. Ett vin som med fördel lagras. Lagringsbart 10 – 20 år.Passar till kryddiga robusta maträtter så som köttgrytor, vildsvin och grillat, men även till starkare ostar.För att beställa via Systembolaget, klicka här!
 PageLines- torr_rott_oriu.jpg
Domaine de Torraccia  Rosévin AOC
Druvsorter Niellucciu 50%, Sciaccarellu 10%, Grenache 20%, Cinsault 20%Kraftfullt och fruktigt, med lite smak av flinta. Blekt bronsskimrande färg med en frisk och fruktig doft.Passar till fisk och skaldjur, sallader och pasta.Passar även att servera som en aperitif.
 PageLines- torr_rose.jpg
Domaine de Torraccia, Vitt vin AOC 
Druvsorter Malvasia 90%, Ugni Blanc 10%Ett kraftfullt, torrt och fruktigt vin, med en blommig och kryddig mjuk doft.Passar till fisk och skaldjur, sallader och pasta.
 torr_vitt